Wij willen uw serviceorganisatie zijn op het gebied van personele dienstverlening en professioneel werkgeverschap. Wij leveren de volgende diensten:

Payrolling

Wilt u als werkgever uw handen vrijhouden om te ondernemen? Laat ons dan zorgdragen voor professioneel werkgeverschap. Wij zorgen voor waterdichte arbeidscontracten, het op tijd uitbetalen van salarissen, het afdragen van premies en belastingen, het begeleiden van ziekteverzuim en ontslag, et cetera. Naast deze werkzaamheden, nemen wij u zo ook verantwoordelijkheden en risico’s uit handen. Zo houdt u tijd en energie over om te doen wat u het liefste doet: ondernemen.

Uitzenden

Bent u op zoek naar gekwalificeerde flexibele krachten? Wij nemen u graag alles uit handen als het gaat om het vinden van tijdelijke medewerkers. Met ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde bureaus en onze gedegen kennis van recruitment doen we er alles aan om de juiste persoon voor uw organisatie te vinden. Is er een match? Dan zorgen wij dat alles goed geregeld is en uw nieuwe tijdelijke medewerker snel aan de slag kan.

Salarisadministratie

Bent u op zoek naar een professionele partij om uw salarisadministratie te verzorgen? Wij gaan graag voor u aan de slag. Ons handige systeem geeft u realtime inzicht en toegang tot loonstroken en andere salarisdocumenten. U krijgt alle documenten, die uw boekhouder nodig heeft, netjes digitaal aangeleverd.

ZZP-administratie

Werkt u (of wilt u werken) met ZZP’ers? Dan nemen wij u graag de administratieve lasten en juridisiche risico’s uit handen. We controleren de juridische status van de ZZP’er, maken overeenkomsten op en organiseren de factuurstroom. Zo nemen we zowel u, als de ZZP’er, veel werk en zorgen uit handen en kunt u zich beide focussen op uw werk.

Backoffice dienstverlening

Wilt u de backoffice van uw arbeidsbemiddelingsbureau uitbesteden? We staan graag voor u klaar. Of het nu gaat om het toepassen van de nieuwste wet- en regelgeving, cao-verhogingen, ziekterisico of arbeidsovereenkomsten: wij nemen het graag uit handen.

MSP (Managed
Service Provider)

Bent u op zoek naar een Managed Service Provider (MSP) die uw inhuur organiseert en controleert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzamelen uw vacatures, zetten die uit bij de flexbureaus in ons netwerk en brengen u uiteindelijk in contact met de juiste kandidaten. Zo hoeft u niet samen te werken met meerdere flexbureaus, maar heeft u één vast aanspreekpunt voor uw flexibele inhuur. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de contracten in orde zijn, controleren prijzen en aanbiedingen en verzorgen de facturatie.

FAQ Werkgevers

Wilt u meer weten over onze diensten?

NEEM CONTACT OP